Poli, caracter și sacrificiu pentru bronzul campionatului

516

Politehnica Timișora a cucerit medalia de bronz a campionatului. Principalul ”vinovat” pentru performanța studenților, antrenorul Pero Milosevic, a subliniat la final: ”Am promis că Poli se va implica în lupta pentru locurile fruntașe”.

Handbaliștii alb-violeți au rezolvat finala mică a Ligii Naționale în minim de jocuri. Bănățenii au avut nevoie doar de 2 victorii în duelul cu Potaissa Turda pentru a câștiga bronzul.

”Am câştigat, în acest sezon, mai mult decât s-ar fi aşteptat unii, dar aşa cum am promis când am venit la club, Politehnica s-a implicat în lupta pentru locurile fruntaşe din competiţia internă. Îmi felicit proprii jucători pentru un enorm caracter pe care l-au arătat în acest sezon competiţional.

Astăzi am câştigat în faţa unui public şi a unei echipe cu mare putere. Îi felicit şi pe cei de la Turda pentru că au ajuns la acest nivel. Am pregătit, din nou, foarte bine din punct de vedere tactic şi am meritat această victorie. Revenirile lui Timofte şi Chikovani au contat foarte mult, dar ne-au ajutat şi intrările lui Halcă”, a punctat antrenorul muntenegrean al lui Poli.

Handbaliștii Timișoarei revin astăzi acasă, iar vineri își vor prezenta medaliile în fața suporterilor în sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ