Poli a cedat primul duel din semifinale cu Dinamo

760

Politehnica Timișoara este condusă cu 1-0 în semifinala cu Dinamo București. La trei zile distanță de la victoria contra lui Steaua, alb-violeții nu au avut forța să o răpună pe lidera campionatului, 26-30.

Handbaliștii bănățeni au pornit cu stângul meciul din semifinalele campionatului, 26-30 în fața lui Dinamo București. Poli are la dispoziție următoarele două meciuri contra alb-roșilor pentru a reuși o calificare miraculoasă în finala Ligii Naționale.

Lipsită de suspendații Chikovani și Timofte și de accidentatul Pejovic, Poli nu a putut să reziste în fața celei mai bune echipei din campionat. Dinamo, câștigătoarea sezonului regulat, a dictat ritmul și după echilibrul primelor 20 de minute s-a desprins în câștigătoare. A fost 16-10 pentru echipa gazdă încă de la jumătatea partidei, iar partea secundă a reprezentat o simplă formalitate pentru fosta participantă în Cupa EHF.

Poli: Grigoraș 11 goluri, Fenici 3 goluri, Santeiu 3 goluri, Șimicu 2 goluri, Wokan 2 goluri, Ștefan 2 goluri, Păiuș 1 gol, Halcă 1 gol, Lasica 1 gol. De la Dinamo principalul marcator a fost Vrankovic, cu 8 goluri.

Seria se mută la Timișoara pentru meciul doi ce se va disputa joi, iar decisivul va avea loc tot în București la finalul săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ