Poate începe construirea unui nou campus școlar în Timișoara

83

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Nikolaus Lenau din Timișoara vor beneficia de un campus școlar nou, modern, cu toate dotările de nivel European. Autoritățile locale anunță că licitația s-a încheiat și a fost desenat un constructor. Acesta are la dispoziție 2 ani pentru a finaliza construcția.

„Licitația de contractare a executantului s-a încheiat cu succes și am și semnat contractul cu câștigătorul, care este o asociere de firme timișorene, condusă de SC Constructim SA. Valoarea lucrărilor este uriașă: aproape 60 milioane lei, cu tot cu TVA”, a anunțat Nicolae Robu, pe Facebook.

Investiția va fi realizat din bani de la bugetul local, mai spun autoritățile, dar acestea vor încerca să recupereze suma accesând bani europeni. Vor fi construite 4 noi corpuri de clădire care vor însuma 12.000 de metri pătrați. Aici se vor regăsi: 48 de săli de clasă, spații pentru cadre didactice și personal administrative, un cabinet medical, o bibliotecă, o sală de gimnastică, vestiare și spații tehnice. Peste 1.15 de elevi se vor bucura de noul spațiu de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ