PNL vrea să dea lovitura cu femeile! Pregăteşte 7 candidate pentru localităţile timişene. La Consiliul Judeţean sunt promovaţi tinerii

1584

PNL Timiş este în plină pregătire pentru alegerile locale. Şi cum liberalii au declarat că femeile au un loc fruntaş în partid, sunt trimise în luptă 7 femei care vor candida la funcţia de primar în localităţile din judeţ. Localităţile în care PNL şi-ar dori să aibe primari femei sunt Satchinez, Niţchidorf, Secaş, Moraviţa, Birda, Variaş şi Periam.

„Nu am avut nicio dezertare. Au rămas toţi la galben. Sunt aici, şi-au făcut dosarele, am reuşit să le strângem şi un număr important de semnături. La Consiliul Judeţean au fost mici modificări pe liste. Sorin Supuran s-a retras pentru că vrea să îşi facă alte proiecte. Am înţeles că are nişte afaceri care nu îi mai permit să facă aceste activităţi. Lista de primii 20 este de vârstă sub 40 de ani. Avem şi doi seniori, pentru că este nevoie şi de maturitate”, a declarat Dan Popa, co-preşdintele PNL Timiş.

Potrivit conducerii PNL Timiş, au fost strânse deja 10.000 pentru primarul Timişoarei, 5.000 pentru Consiliul Local Timişoara şi 40.000 pentru Consiliul Judeţean Timiş.

Până acum, liberalii care intră în cursa electorală au întocmit 99 de dosare pentru localităţile din judeţ. 90 dintre mape au fost şi aprobate de partid. Urmează ca în 26 aprilie, ziua în care se închid listele electorale, PNL Timiş să îţi anunţe candidaţii finali.

LĂSAȚI UN MESAJ