PNL Timiș se înnoiește cu… Alina Gorghiu. Iată lista finală a candidaților

274

Biroul Politic Național al PNL a aprobat, luni, listele de candidați pentru Parlamentul României ale PNL Timiș.

Îmi face plăcere să scot în evidență că ele au, pe locurile eligibile, în majoritate covârșitoare, candidați noi, tineri, afirmați, deja, fiecare, în zona profesională în care se manifestă, alături de două persoane consacrate, doamna președinte PNL, Alina Gorghiu, care deschide lista la Senat și domnul Ben Oni Ardelean, actual senator al României, secretar al acestui înalt for. Dar, iată configurația finală a celor două liste:

Senat:

 1. Alina Gorghiu (38 ani, președinte PNL pe țară, actualmente deputat al României)
 2. Claudiu Buciu (39 ani, candidat din Lugoj, proaspăt intrat în PNL, ales în iunie, ca independent, consilier local la Lugoj, cu circa 30% din voturi!)

Camera Deputaților:

 1. Marilen Pirtea (43 ani, profesor universitar, rectorul Universității de Vest din Timișoara, intrat în PNL în octombrie 2015)
 2. Ben Oni Ardelean (41 ani, conferențiar universitar, fost prorector, actualmente senator al României, secretar al Senatului)
 3. Pavel Popescu (29 ani, specialist în informatică economică, om de afaceri, salvatorul unui număr important de victime de la Colectiv, prin demersurile sale întreprinse de la Oslo, proeminent în activitatea de voluntariat, proaspăt intrat în PNL)
 4. Liliana Oneț (46 ani, juristă, fostă înalt funcționar public, ca subprefect de Timiș, la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor și în Casa de Asigurări Sociale de Sănătate), a transmis președintele PNL, primarul Nicolae Robu.

Listele complete sunt următoarele:

Senat:

 1. Alina Gorghiu

 

 1. Claudiu Buciu

 

 1. Mariana Nagy

 

 1. Florin Răvăşilă

 

Camera Deputaţilor:

 1. Marilen Pirtea

 

 1. Ben Oni Ardelean

 

 1. Pavel Popescu

 

 1. Liliana Oneţ

 

 1. Maria Eugenia Barna

 

 1. Ovidiu Drăgănescu

 

 1. Cornel Sămărtinean

 

 1. Longin Popescu

 

 1. Alexandru Bronţ

 

 1. Daniela Mariş

 

LĂSAȚI UN MESAJ