PMP Timiș strâns unit în jurul lui Alexandru Motruc

186

Conform unor informații ce au apărut despre un membru de partid (ce în opinia biroului de presă al PMP Timiș sunt exagerate) noul secretar de stat de la Transporturi, timișeanul Alexandru Mutruc este perfect compatibil cu funcția oferită și este susținut în continuare pentru a pleca la București.

Iată și poziția colegilor de partid.
„În urma informației apărute în spațiul public cu privire la incidentul produs în anul 2016 ce are legatură cu domnul Alexandru Mutruc, numit Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Telecomunicațiilor vă comunicam urmatoarele:
În urma anchetei efectuate de către procurorii de la Parchetul de pe lângă
Înalta Curte de Casație și Justiție s-a dispus clasarea dosarului precum și eliminarea oricăror suspiciuni de posibile fapte asupra celor implicați în accident.
Menționăm că persoana accidentată nu a suferit prejudicii și/sau vătămări
corporale.
În același timp, va informăm că domnul Mutruc Alexandru este din 2012 consilier în cadrul Biroului Parlamentar al Deputatului Cornel-Mircea Sămărtinean.
Domnul Mutruc Alexandru este absolvent al Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara, domeniul INGINERIE CIVILĂ și absolvent al programului de studii universitare de MASTERAT din cadrul Facultății de Construcții a Universității Politehnica Timișoara.
În prezent domnul Mutruc Alexandru este student al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Știinte Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara.
Astfel, Partidul Mișcarea Populară susține și promovează fără rezerve persoana nominalizată a domnului Mutruc Alexandru.”

LĂSAȚI UN MESAJ