PMP Timiș are un nou președinte interimar

304

Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Timiș are, începând de astăzi, un nou președinte interimar, în persoana lui Radu Șumălan.

Decizia a fost luată în această seară, la propunerea Roxanei Iliescu.

“Funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este o responsabilitate foarte mare, mai ales în acest moment, în care problemele județului și ale timișenilor sunt multe și stringente. Tocmai de aceea, am decis să renunț la funcția de conducere a PMP Timiș, cel puțin pentru o perioadă de timp. În urma consultării cu domnul președinte, Traian Băsescu, am ajuns la concluzia că domnul profesor Radu Șumălan este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președinte interimar al organizației județene”, a explicat Roxana Iliescu.

Radu Șumălan va ocupa funcția de președinte interimar al PMP Timiș până la organizarea alegerilor, care vor avea loc în această primăvară.

 

1 COMENTARIU

  1. Roxana Iliescu a fost demisa de Consiliului Executiv Judetean. Traian Basescu a aprobat propunerea Consiliului Executiv Judetean din data de 16.01.2017. In aceasta seara nici un membru CEJ nu se afla in Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ