PMP Timiș a început ecologizarea mediului înconjurător (P)

195

Partidul Mișcarea Populară Timiș a inițiat zilele trecute o acțiune de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel, din comuna Nădrag. Cei peste 50 de participanți, membri de partid și simpatizanți, au strâns în mai puțin de o oră, 40 de saci de gunoaie. Grija față de mediul înconjurător este una dintre preocupările Partidului Mișcarea Populară.

Deteriorările ecologice reprezintă de altfel și una dintre principalele priorități ale Comisiei Europene, țările membre beneficiind de fonduri substanțiale pentru dezvoltarea de politici responsabile pentru protejarea mediului. Partidul Mișcarea Populară susține astfel de inițiative care implică investiții mari, care duc atât la rezolvarea problemelor de mediu, cât și la crearea de noi locuri de muncă.

„Rolul acțiunii de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel este nu doar de a reda unei zone atât de frumoase, strălucirea, ci și de a-i încuraja pe toți membrii comunității să ni se alăture în acest demers. Cred cu fermitate că fiecare dintre noi trebuie să contribuie la curățenia pe care ne-o dorim. Este dreptul fiecărui om să trăiască într-un mediu curat. Acest lucru este valabil atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru eșchierul politic„, a declarat președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu.

Partidul Mișcarea Populară va promova politici pentru ameliorarea calității aerului, garantarea apei de calitate și continuarea eforturilor pentru o gestiune optimă a deșeurilor. Toate aceste lucruri vor putea fi realizate doar cu oameni competenți, serioși, profesioniști și cu o bogată experiență în domeniul în care activează. Sunt exact oamenii cu care Partidul Mișcarea Populară vine în fața electoratului, la alegerile parlamentare.

Publicat la comanda PMP Timiş, publicat de Asociația Culturală Spiritul Vestului, Cod mandatar financiar: 11160002.

LĂSAȚI UN MESAJ