Plan.net Technology şi-a mutat birourile în Iulius Town Timişoara

65

Compania Plan.Net Technology, parte a Plan.Net – cea mai mare agenţie digitală independentă din Europa, s-a relocat, de curând, în clădirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3), din proiectul mixt Iulius Town.

Noile birouri ale companiei Plan.Net Technology din Timişoara ocupă o suprafaţă de 640 mp, în care lucrează 35 de specialiști IT. Spaţiul închiriat va oferi premisele necesare pentru susţinerea strategiei de dezvoltare a agenţiei pe plan local.

Relocarea companiei în clădirea de birouri UBC3 este parte a strategiei Plan.Net Technology de dezvoltare și extindere a serviciilor IT în România. Suntem prezenți pe zona de servicii software în Timișoara din anul 2005 și suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor IT din România. Ne dorim extinderea și diversificarea pe termen mediu și lung a acestor servicii, în cadrul filialei noastre din Timișoara. Relocarea în Iulius Town Timișoara reprezintă preocuparea noastră de a le oferi angajaților un mediu de lucru modern, în care să beneficieze de proximitatea față de mall, restaurante și alte servicii utile, a declarat Stefanie Krebs, Managing Director la Plan.Net Technology GmbH.

Odată cu relocarea companiei în Iulius Town Timișoara continuă și procesul de recrutare de noi talente, pentru poziții precum: Senior Front-End Developer, Android Developer, Quality Assurance Engineer, Java Developer sau Hybrid Mobile App Developer.

Plan.net, parte a Serviceplan Group – agenţia de marketing numărul 1 în Germania, este prezentă în Timişoara din anul 2005, sub numele de 12snap s.r.l. În 2013, aceasta devine Plan.net Technology, în urma achiziţionării de către Plan.net Group. Filiala din Timișoara se axează pe dezvoltarea IT a proiectelor agenţiei de marketing și are clienți precum Lufthansa, BMW, IKEA, Danone, Auchan, Mini, Osram sau Penny.

La nivel global, Serviceplan Group are peste 4.200 de angajați și filiale deschise în peste 30 de țări.

Prin localizarea sa în ansamblul mixt Iulius Town, clădirea de birouri UBC 3 oferă acces imediat la o multitudine de facilități și beneficii pentru angajații companiilor, precum: food court, restaurante şi cafenele tematice, centru de fitness, magazine, cinema multiplex, grădiniţă în limba engleză, parc, cabinete medicale, curăţătorie, spălătorie, agenţii de turism etc.

LĂSAȚI UN MESAJ