Plan dejucat, în puterea nopții, pe un câmp din Timiș! Video

380

Poliţiştii de frontieră din Timiş au capturat cinci călăuze care încercau să scoată ilegal din ţară un grup de 12 migranţi. Aceştia au reuşit să îi introducă pe transfugi în România şi urma să le faciliteze ieşirea spre Spațiul Schengen, doar că planul lor a fost dejucat de poliţiştii timişeni.

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri în Cruceni.

„În jurul orei 01.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, județul Timiș, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte un grup format din 12 persoane, care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia spre interior. Poliţiştii de frontieră au monitorizat grupul şi au observat că persoanele în cauză erau ajutate de cinci călăuze, care intenționau să transporte persoanele cu ajutorul a trei autoturisme în țări din vestul Europei. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit, oprind autoturismele, iar persoanele în cauză au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări”, au transmis poliţiștii.

Trei dintre călăuze sunt români, una este din Marea Britanie şi una are cetăţenie afgană. Cât despre grupul de migranţi, acesta era format din cetăţeni irakieni, nouă bărbați și trei minori.

LĂSAȚI UN MESAJ