,,Plăcerea” ciudată a unui individ stârnește nervi și revoltă într-un oraș din vestul țării. Deși e surprins de camere, individul nu poate fi identificat

700

La Lupeni, cauciucurile par a fi devenit obsesia unui bărbat. Proprietarii mașinilor se aleg cu paguba, după ce anvelopele sunt tăiate. Nu pot spera să-și recupereze paguba decât dacă-l prind pe făptaș. Asta pentru că polițiștii spun că bărbatul nu poate fi identificat pe imaginile surprinse de camere.

La Lupeni cineva și-a făcut un obicei de a tăia cauciucurile de la mașini. Este vorba despre autoturisme parcate pe strada principală, în fața unuia dintre blocurile ANL.

Fenomenul trenează deja din decembrie. Nimeni nu este tras la răspundere, iar proprietarii rămân cu paguba.

Oamenii au instalat camere de supraveghere, dar nici acestea nu le sunt de folos. Unul dintre păgubiți susține că polițiștii l-au informat că nu-l pot prinde pe făptuitor. Că nu se vede pe camere.

Într-o înregistrare de luna trecută se vede cum o persoană, cu glugă în cap, se apropie dinspre primărie. Ajunge în dreptul mașinilor parcate în fața ANL-ului. Se îndreaptă spre una, o înconjoară. Ajunge la cauciucul stânga spate. Imaginea arată clar cum înfige ceva în anvelopă, după care o ia la fugă.

sursa: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ