Pieţele din timișorene nu se vor închide

196

De azi intră în vigoare starea de urgență anunțată cu două zile în urmă. Până la acest moment încă nu se văd în mod special acele măsuri concrete de prevenire a epidemiei cu Covid-19, ce vor schimba starea de fapt actuală.
Conducerea Piețe S.A. transmite celor interesați că nu s-a luat în discuție închiderea piețelor din Timișoara, aici fiind incluse și piețele volante.
„Oamenii au nevoie acum, mai mult decât oricând, de o alimentație sănătoasă, bio, care se poate găsi la producătorii pe care îi găzduim în piețele noastre. Dacă vor exista alte reglementări ale autorităților abilitate în situații de urgență, le vom aplica, cu certitudine. Momentan, subliniem încă o dată că spațiile aparținând Piețe S.A. NU se vor închide din, 16 martie”, au transmis, duminică, reprezentanţii Piețe S.A.
S-a mai anunțat că s-a început zilele trecute o campanie amplă de dezinfectare în toate piețele din Timișoara. Dezinfectarea se face zilnic, în halele de carne și lactate și săptamanal în exteriorul piețelor. În același timp, cei de la Pieţe au pus la dispoziție în mod gratuit, mănuși de unică folosință și servețele dezinfectante partenerilor și clienților din toate piețele.

LĂSAȚI UN MESAJ