Piesa înregistrată de George Michael înainte să moară a fost lansată miercuri

79

O piesă a cântăreţului George Michael, înregistrată de artist în ultimele sale sesiuni de studio înainte să moară, în 2016, a fost lansată miercuri, informează Reuters.

„This is How (We Want You To Get High)”, primul său single original de după anul 2012, va putea fi auzit la finalul filmului „Last Christmas”, inspirat la rândul său din melodiile solo ale lui George Michael şi din cântecele lansate de acesta în perioada în care a făcut parte din grupul Wham!.

„În versuri, scrise exclusiv de George, acesta abordează relele societăţii, cu amestecul său cunoscut de autoironie şi umor insinuant”, precizează un comunicat dat publicității.

Piesa a fost finalizată într-un studio în anul 2015.

Celebrul cântăreţ britanic, al cărui nume real a fost Kyriacos Panayiotou, născut într-o familie de imigranţi greco-ciprioţi, a devenit celebru în lumea întreagă graţie unor piese de mare succes, precum „Last Christmas”, „Careless Whisper” şi „Faith”.

Filmul „Last Christmas”, cu Emilia Clarke şi Henry Golding în rolurile principale, despre o femeie care lucrează pe post de elf într-un magazin de Crăciun, va fi lansat pe 8 noiembrie. Titlul acestei pelicule este inspirat de cel al melodiei cu același nume, lansată de grupul Wham! în 1986.

Coloana sonoră a acestei comedii romantice este alcătuită din 12 cântece solo ale lui George Michael şi trei ale grupului Wham!.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ