Piaţa Mărăşti congestionată de pietoni! Timişorenii protestează în prezenţa Poliţiei Foto-Video

237

În Piaţa Mărărşi din Timişoara se circulă cu dificultate, şoselele care se intersectează aici au fost congestionate din cauza pietonilor care încearcă să protesteze în zonă.

Zeci de persoane traversează aproape încontinuu cele două treceri de pietoni din piaţă. Timişorenii au răspuns apelului făcut de „Operaţiune zebra”, un event care a chemat oamenii nemulţumiţi de activtata parlamentară şi a Guvernului să vină în Piaţa Mărăşti şi să blocheze traficul traversând mereu trecerile de pietoni.

Pe ambele zebre sunt oameni, dar ei nu pot circula peste stadă constant, pentru că a intervenit şi Poliţia care dirijează traficul.

Protestul nu a avut un aviz de la Poliţia Rutieră, dar iniţiatorii suţin că nimeni nu poate fi amendat pentru că trece strada pe o zebră nesemaforizată.

La protest participă timişoreni de toate vârstele, unii cu bicicletele alţii chiar şi cu copii mici.

Foarte mulţi dintre şoferi sunt nervoşi. Unii au început să claxoneze când au văzut că nu pot să îşi continue drumul din cauza protestatrilor. Cel mai grav este că mulţi au început să folosască un limbaj jignitor şi să ridice tonul la timişorenii de pe trecerile de peitoni care cereau democraţie şi scandau „Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”.

LĂSAȚI UN MESAJ