14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Petrecere stopată în miez de noapte de polițiști, în vestul țării. Amenzile au fost pe măsură

Polițiștii din Timiș au legitimat noaptea de Revelion aproximativ 2.000 de persoane, aplicând amenzi în valoare de peste 36.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș, Alexandra Petrovici, polițiștii care au lucrat de revelion au urmărit în primul rând respectarea măsurilor sanitare:

“Peste 300 de forțe au acționat pe raza județului Timiș pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 36.500 de lei privind nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare pe raza întregului județ pentru prevenirea infectării cu coronavirus și impunerea respectării legislației în vigoare”, spune Alexandra Petrovici.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș, în jurul orei 3.00, polițiștii au spart o petrecere de 16 persoane organizată într-un local de pe bulevardul Cetății din Timișoara. În urma controlului au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Sursa: www.radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Citește și :