Petrecere de pomină lângă mort, la priveghi. ”Credeam că le-am văzut pe toate”. VIDEO

471

Un priveghi din casa unei familii de romi s-a transformat într-un chef de zile mari chiar cu mortul pe masă. Cei prezenţi au dansat şi au strigat pe ritimuri de manele.

Din persoane îndoliate, romii aflaţi în aceeaşi încăpere cu mortul au devenit cei mai pătimaşi petrecăreţi. Femeile au dat tonul distracţiei, după care singurul bărbat din încăpere a început să danseze şi el. La un moment dat, acesta scoate din interiorul gecii o bancnotă pe care o aruncă în sicriul mortului, care are aprinsă la cap o lumânare.

După cum se poate observa şi pe cruce, Romică Rudai a murit pe 3 martie. Acesta avea vârsta de 60 de de ani

Alin Cătălin este cel care a postat petrecerea de la priveghi pe pagina sa de Facebook. „Credeam că le-am văzut pe toate, dar m-am înşelat“, a comentat acesta.

Videoclipul a devenit în scurt timp viral, fiind distribuit de aproximativ 10.000 de ori.

Comentariile au fost în general critice la adresa celor aflaţi la priveghi: „Ce nenorocire! Aşa este la romi! Ei râd la înmormântări şi plâng la botezuri“, a postat Clairssa Ferenczi.

„După chef cred că urma să-şi facă selfie cu mortul! Doamne apără-le mintea!“, a comentat Aurelia Teiosanu.

În schimb, Petre Munteanu a scris că bărbatul decedat a dorit ca lumea să se distreze: „Aşa a dorit mortul, lumea să râdă, să se distreze, nu să plângă“.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ