Petre Grigoraș: ”Sper să fie o descătușare”

171

Prima victorie din play-out pentru ACS Poli poate fi descătușarea pe care fotbaliștii timișoreni o așteptau. ”Sper să fie o descătușare. Am văzut că după joc nici nu știau să se bucure”, a subliniat antrenorul Petre Grigoraș.

Tehnicianul violeților a trăit cu pulsul la maxim ultimele 10 minute ale victoriei cu FC Voluntari. Elevii săi au condus cu 1-0 dar s-au văzut egalați deși au evoluat cu doi oameni în plus pe teren. Cu un minut rămas de jucat din timpul regulamentar gazdele au marcat golul victoriei, fără a fi însă scutite de emoții în prelungiri.

Petre Grigoraș: ” A fost ca o naștere grea, cu tot ce implică. Am jucat crispat, se vede o lipsă de încredere, am reușit să marcăm. Din păcate am făcut pasul înapoi și am făcut acele greșeli. N-am întâlnit asemenea situație, involuntar să nu riște victoria au făcut pasul înapoi. E lipsă de curaj. Nu mai are rost să comentez. Bine că am reușit să marcăm. E o victorie care ne ține în viață”.

Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari: ”Nu cred că meritam să pierdem, rezultatul a fost influențat. Am avut doi jucători eliminați, am reușit să revenim. Mie îmi place să joc mai ofensiv. Am ieșit la joc la 1-0. Din păcate am primit al doilea gol. Sincer, cred că prima eliminare a fost prea ușor acordată, dacă era un fault dur Bărbuț nu mai putea continua meciul. La penalty nu am văzut bine faza. Acel cartonaș direct a fost suficient. Am primit și al doilea, trebuie să alergi foarte mult, noi asta am făcut”.

LĂSAȚI UN MESAJ