Peste două zile la Dumbrăviţa va avea loc „Cupa Federaţiei” la tenis de masă – VIDEO

185

La Dumbrăviţa se va desfăşura, în perioada 12-13 august, „Cupa Federaţiei” la tenis de masă, competiţie organizată de către Federația Română de Tenis de Masă (FRTM), la categoria de copii (11-12 ani), competiţie ce vizează, alături de “Cupa Primăverii”, sportivii ce urmează să fie selecţionaţi pentru Campionatul European de la Strasbourg.

“Vom avea în jur de 9 copii care vor participa la această competiţie, începem cu Maria Gârlea, Maria Vlad, Dora Moldovan, apoi mai mici, Luca Berinde, Roxana Ferciuc, Aiana Rad, Andreea Craiu. Sunt şi noi transferuri, acum făcând parte din Clubul Dumbrăviţa, care în acest an competiţional vor juca alături de ceilalţi jucători din Dumbrăviţa”, a spus antrenoarea clubului, Nicoleta Huszar.

Dacă în acest an competiţional, Maria Gârlea va avea un rezultat mai bun la naţionale poate să propulseze mai repede spre Campionatul de Copii European. Pentru asta trebuie să aibă un joc bun, să fie bine pregătită, să aibă o evoluţie foarte bună şi să demonstreze că s-a meritat transferul ei de la Bucureşti, anul viitor schimbând categoria şi trecând la cadeţi.

“Ea are potenţial, numai că are nevoie de un volum mai mare de antrenamente, să stea în permanenţă în contact cu antrenorul care să poată să o coordoneze. Ne putem gândi la oricare dintre jucătoare care poate să urce pe podium, fiindcă sunt jucătoare de primele 10-12 locuri din clasament, la momentul jocului se poate decide cine este mai bun”, a mai spus Nicoleta Huszar.

LĂSAȚI UN MESAJ