Pește depozitat impropriu, mâncare preparată în mizerie sau improvizații, descoperite într-un supermarket din Timișoara FOTO

72

Pește viu ținut în spații improprii, mâncare preparată în spații murdare sau diferite improvizații la sistemele de electricitate! Aceste sunt câteva dintre neregulile descoperite de comisarii de la Protecția Consumatorului Timiș într-un supermarket din Timișoara.

Compania s-a ales cu o amendă de 40.000 de mii de lei și nici nu mai are voie să vândă pește proaspăt. „În cadrul activităților curente, comisarii CRPC Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-si desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara. Spatiile în care era depozitat și comercializat pestele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spatiile de preparare alimente murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică etc”, a transmis Sorin Susanu, comisar șef CRPC Timiș.

Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare.

LĂSAȚI UN MESAJ