Peste 50 de trupe şi artiști la Embargo Fest

90

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, lângă orașul Recaș, la locul numit Două Dealuri, care se află înainte de intrarea în localitatea Herneacova. Goran Bregovic va fi prezent în fața publicului din Banat vineri, 12 august, alături de Wedding and Funeral Band, iar scena principală va găzdui şi trupe precum: Spitalul de Urgență, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Țapinarii, Lupus Dacus, Dragoș Moldovan, iar fiecare seară de festival programul se va încheia cu Vinilorama, un party susținut de Bogdan Puriș și Zoleevee.

Pe lângă Main Stage, The Fortress şi Culto Cort, Embargo Fest va găzdui şi o scenă dedicată genului Drum & Bass, care poartă numele Nemesis Sound Community. Această scenă este cu acces gratuit şi realizată în parteneriat cu Asociaţia NoSheep, iar programul începe la ora 24:00. DJ-ii care vor mixa la această scenă sunt Vigilante (FR), Horizon (SUA), AngelOne (IT), A.L.N. (IT), Blazin, Beastboy, Cips, Deelow, Digimodz, Flow B și mulți alții.
Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 30 ha şi va cuprinde mai multe zone cu diferite activităţi. La faţa locului va exista o expoziţie de maşini de epocă, târg de meşteşugari cu ateliere creative, spaţii de joacă pentru copii, zonă cu activităţi sportive şi 2 zone dedicate gastronomiei autohtone.

Embargo Fest este un eveniment cultural care promovează minoritățile și multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar anul acesta se va oferi intrare gratuită copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar și tuturor refugiaților din Ucraina, care se află în număr mare și în zona de vest a țării. Motto-ul festivalului este Back to the Roots.
Primele 1000 de bilete şi abonamente la preţ redus s-au vândut deja. Un bilet de 1 zi pentru concertul lui Goran Bregovic (vineri, 12 august) costă acum 120 de lei, biletul pentru sâmbătă, 13 august, costă 80 de lei, iar cel pentru duminică, 14 august, 40 de lei. Abonamentul pentru cele 3 costă 190 lei și se poate achiziționa de pe site-ul www.embargofest.com , până în data de 11 august.
Parcarea și camping-ul vor fi gratuite, iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timișoara – Două Dealuri, cu plecare de la punctele cardinale. Plecări spre festival in intervalul orar 16-21, și plecări din festival între 24-03. Un drum va costa 20 de lei.

https://www.facebook.com/embargofest
https://www.instagram.com/embargofest

LĂSAȚI UN MESAJ