Peste 200 de percheziții la falsificatori! Vizat este și județul Caraș-Severin

133

Peste 200 de percheziții au avt loc, joi, în mai multe județe din țară, printre care și Caraș-Severin. A fost vizată o grupare specializată în falsuri. Membrii ei falsificau diplome și certificate profesioanele pe care le vindeau ulterior.

„Polițiștii de la transporturi, cu sprijinul altor forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat 221 de percheziții, în 34 de județe și în Bucureşti, la o grupare bănuită că ar fi falsificat, prin contrafacere, diplome de studii și certificate de calificare profesională, pe care le-ar fi comercializat. Din cercetări a reieșit că mai multe persoane s-ar fi organizat într-o grupare, care ar fi falsificat, prin contrafacere, diplome de studii și certificate de calificare profesională, pe care le-ar fi comercializat”, a transmis Poliția Română.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 346 de înscrisuri, reprezentând diplome de studii, certificate de absolvire, certificate de calificare profesională, suplimente, foi matricole, traduceri legalizate, licențe de pescuit, autorizații de pescuit calcan și atestate, susceptibile a fi contrafăcute, precum și un revolver și 59 de cartușe cu bile metalice, deținut ilegal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ