Peste 160 de companii multinaţionale şi locale la cel mai mare târg de carieră

327

Cel mai mare târg de joburi, Angajatori de TOP, revine în această primăvară cu 3 ediţii.
Evenimentele vor avea loc în Timişoara, în perioada 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, în Bucureşti, în perioada 25-26 martie la Sala Palatului şi la nivel naţional, pe www.hipo.ro în perioada 4-17 aprilie.

Angajatori de TOP Timişoara (18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri) reuneşte mii de joburi pe diferite nivele de experienţă şi programe pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi, conferinţe, skillshop-uri şi techlab-uri, alături de reprezentanţii a zeci de companii cu care vizitatorii  pot interacţiona.

Profilul candidaţilor prezenţi în zilele de eveniment Angajatori de TOP este unul divers, companiile având posibilitatea de a interacţiona atât cu profesionişti, cât şi tineri la început de carieră, candidați care dețin cunoștințe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR şi juridic.
De exemplu, la ediția din toamnă 2015, 34% dintre cei prezenți ocupau poziţii senior-level, cu peste 5 ani experienţă, 31% se încadrau în categoria 1-5 ani experienţă, iar 35% se încadrau în categoria entry-level, sub 1 an de experienţă.

Până pe 4 martie 2016, companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie la adresa angajatori@catalyst.ro

LĂSAȚI UN MESAJ