Peste 15.000 de timișoreni au ieșit în stradă! Oamenii continuă să vină la protest-VIDEO

2040

Timișenii, studenții și persoanele stabilite în Timișoara s-au adunat în Piața Operei încă de la ora 18.00. Cei mai mulți spun că se simt umiliți, precum au fost în regimul ceaușist. Totodată aceștia spun că vor muri pentru drepatate și vor ieși în stradă până când este nevoie.

Dacă Guvernul nu va renunța la ordonanța de urgență în următoarele zile, timișorenii spun că pentru ei acest Guvern nu va mai exista. În afară de cererea drepturilor și trăirea în democrație, timișene au cântat și imnul României în Piața Victoriei. Studenții au venit și ei încă de la ora 18.00, ora adunării în centrul orașului.

La nivel național au ieșit în stradă peste 190.000 de oameni, care spun că așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România. Este cel mai mare protest din ultimii 27 de ani.

Protestul nu se oprește. Timișorenii vor lua la pas orașul și vor merge pe străzile: Gheorghe Lazăr, Circumvalațiunii, Torontalului și până în Calea Aradului pentru a aduna și mai mulți oameni. ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, fiind unul din mesajele transmise.


Tramvaiele și circulația s-au oprit în anumite artere din Timișoara pentru a face loc miilor de protestatari.

LĂSAȚI UN MESAJ