Peste 14 milioane de lei pentru modernizarea trecerilor peste liniile de tren a CFR Timișoara

52

CFR Infrastructură caută firme care să modernizeze trecerile la nivel cu calea ferată de pe rata Regionalei Timișoara. Sunt șase loturi pentru care se pun la bătaie 14,6 milioane de lei.

Potrivit informațiilor de pe site-ul de achiziții publice, se caută: „servicii de proiectare şi lucrări privind înlocuirea semnalizării tip IR cu instalaţie automată de semnalizare a apropierii trenurilor fără semibariere (SAT), semnalizare rutieră şi feroviară şi amenajarea trecerii la nivel cu dale elastice din cauciuc noi, pentru trafic foarte greu; Lot 3, 4, 5 şi 6 – Servicii de proiectare şi lucrări privind înlocuirea semnalizării tip SAT cu instalaţie de barieră automată cu semicumpene (BAT), semnalizare rutieră şi feroviară şi amenajarea trecerii la nivel cu dale elastice din cauciuc noi, pentru trafic foarte greu”.

Cele șase loturi sunt: Lugoj-Sinia (valoare 3,7 milioane de lei), Șimand – Nădab (valoare 3,1 milioane de lei), Simeria – Livezeni (valoare 1,5 milioane de lei), Reşiţa Nord – Cap X (valoare 1,7 milioane de lei), Coșteiu Mare – Lugoj (valoare 2,8 milioane de lei), Lugoj – Buziaș (valoare 1,6 milioane de lei) Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 22 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ