Peste 100.000 de oameni au invadat centrul Timișoarei, în cadrul Timfloralis 2018

468

Peste 100.000 de vizitatori au participat la festivalul Timfloralis 2018, la 100 de ani de România, anunță, luni, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Festivalul Primăverii – „Timfloralis 2018” – și-a deschis porțile vineri, sub privirile a sute de timișoreni curioși să admire aranjamentele florale din Piața Victoriei și Piața Libertății. Până duminică, inclusiv, peste 100.000 de oameni au vizitat centrul orașului de pe Bega pentru a se minuna de multitudinea de flori colorate pe care le-au și imortalizat în milioane de fotografii.

”Peste 100.000 de vizitatori, dintre care un număr însemnat de turiști, așează festivalul între evenimentele de top din Timișoara și România. Peste 80.000 de flori au fost expuse în aranjamente. Floriști din 6 țări au contribuit la reușita festivalului. Milioane de fotografii au inundat cu frumusețe rețelele de socializare. În plus, în momentele de bâlbâială și uitare de la nivel național, Timișoara sărbătorește cu mândrie și prin Timfloralis – „100 de ani de România” și vom continua să o facem în fiecare zi a acestui an, dar și în 2019. Felicitări echipei din Primăria Timișoara, partenerilor lor, care au muncit zi și noapte pentru ca aceste 3 zile să fie unele de neuitat. (foto: Razvan Vitionescu, Costi Duma, Timfloralis)”, a scris Dan Diaconu, pe Facebook, postând imaginile de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ