Peste 1.700 de timișoreni izolați, verificați zilnic de Poliția Locală. Ce mesaje au transmis

52

Peste 1.700 de timișoreni sunt verificați zilnic de Poliția Locală. Aceasta este media celor aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului care sunt vizitați zi de zi de agenți.

Deși sunt mulți certați cu legea, o bună parte dintre cei țintuiți în case respectă restricțiile și au transmis mesaje polițiștilor locali.

”Mă aflu în carantină (…), am fost verificat de către echipaje formate din agenți ai Poliției Locale Timișoara, țin să le mulțumesc în mod special, au avut un comportament civilizat, foarte amabili de a se interesa de sănătatea mea, chiar s-au oferit a mă ajuta dacă am nevoie de bunuri sau ajutor medical”, a transmis un timișorean.

O altă timișoreancă a spus: ”deosebit respect și considerație, doresc să vă mulțumesc pentru gestul de umanitate, compasiune și profesionalism de care echipajele dvs au dat dovadă pe perioada carantinării mele și a copilului, ne-am simțit protejate, iar agenții care au fost zilnic extrem de politicoși, au fost empatici, întrebându-ne de starea noastră și dacă avem nevoie de ceva”.

Polițiștii locali sunt recunoscători, la rândul lor, cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să contribuie, prin acest lucru, la limitarea răspândirii acestui virus care face victime.

LĂSAȚI UN MESAJ