Pericolul mortal de pe bv. General Dragalina din Timișoara!

379

Toate clădirile istorice de pe bv. General Dragalina din Timișoara sunt foarte degradate și reprezintă o amenințare pentru pietoni, dar minunata construcție arhitecturală situată la intersecția cu splaiul T. Vladimirescu înfățișează pericolul mortal absolut (foto).

De ce? Crestele zidurilor sunt foarte instabile, iar tencuiala groasă este scorojită, iar pe timpul ploilor și când e vântul mai puternic sar bucăți de moloz pe trotuar și…. în capul cetățenilor. Situația este foarte gravă în acest caz, fiindcă clădirea este mai retrasă, iar atenția autorităților nu se îndreaptă către ea. După cum se vede, molozul care a căzut de pe zid a fost foarte mare și dacă nimerea creștetul unui trecător este clar că murea pe loc.

Mesajul primarului Nicolae Robu către proprietarii de clădiri istorice degradate este următorul: „Stimați proprietari de clădiri istorice, vă rog să vă mișcați de urgență să parcurgeți procedura de pregătire de intervenție și apoi de intervenție remediativă, altfel veți plăti de vă veți usca. Noi nu dorim să vă pedepsim, ci să vă folosiți banii pentru a vă îngriji clădirile și a le repara”, îndeamnă Robu.

Așa să îl audă proprietarii în cauză, până nu este prea târziu și să nu moară un om ucis de vreo bucată de moloz….!!!!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ