Pericol pe șoselele din Timiș! Ce au descoperit polițiștii de la Rutieră

91

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii timișeni după ce s-au urcat băuți la volan. Unul a fost prins la Timișoara și cel de-al doilea la Boldur.

”La data de 22 august, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza municipiului Timișoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 27de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis polițiștii.

În aceeași zi, polițiștii Postului de Poliție Boldur au oprit pentru control pe raza localității Boldur, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză, au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

LĂSAȚI UN MESAJ