Pericol pe o stradă din Timișoara cu lucrări nesemnalizate

63

Un șofer a fost cât pe ce să producă un accident cu urmări grave. A scăpăt nevătămat cu mult noroc și prezență de spirit. Dar în urma întâmplării și-a avariat mașina din cauza unei lucrări pe strada Aristide Demetriade din Timișoara. Omul a povestit toată pățania pe Facebook, pe un grup de profil. Și, se pare, că nu a fost singurul care și-a stricat autoturismul din cauza improvizației de pe drum.

„Circulați vă rog cu grijă pe strada Aristide Demetriade, vis-a-vis de Linde Gaz există o groapă/lucrare în execuție acoperită cu un placaj metalic ce s-a desprins. Bineînțeles că nu e nimic semnalizat. Am fost aproape de un accident grav. De asemenea, există bucăți de carosabil desprins ce provoacă continuu pagube participanților la trafic. Pe lângă situația mea curentă, am fost martor la alte 3 mașini ce au suferit pagube, unii dintre noi au avut și 2 anvelope/jante distruse.
Am făcut o sesizare în această seară la Direcția Poliției Locale Timișoara, de asemenea am efectuat un apel la 112 datorită recurenței situației grave – groapă nesemnalizată cu risc ridicat de accident. Neașteptat, am găsit multă bunăvoință la Direcția Poliției Locale Timișoara, consemnându-mi o sesizare acum câteva minute. Nu pot spune aceste lucruri și despre Poliția Județeană, unde pare că nu am fost luat în considerare corect în raport cu situația curentă. Am aflat de la Poliția Locală că acolo este o lucrare în execuție a celor de la Aquatim sau Colterm”, povestește șoferul.

Ghinionul pare că îl urmărește pe acest șofer. În postarea pe Facebook a povestit un alt incident în care a fost implicat, de acestă dată pe drumul spre Giarmata Vii.

„Acum 1 săptămână am avut un eveniment în aceeași lumină pe drumul spre Giarmata-Vii (spre Poligon) unde există 2 gropi de tip crater în care am spart altă jantă și altă anvelopă. Atenție și acolo!”, a mai scris șoferul.

Sursa foto: Info Trafic Jud Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ