Performanța de un milion de dolari a fiicei unor timișeni la America’s Got Talent. Video cu Laura Bretan

5042

După ce a câștigat Românii au talent și 120 000 de euro, micuța Laura Bretan, în vârstă de doar 14 ani, este la un pas să cucerească America și să devină milionară în dolari. Marți, 13 septembrie, aceasta a ridicat publicul în picioare, în finala concursului America s got Talent.

Îmbrăcată în Cenușăreasa, Laura a cântat ca un înger melodia „O, Mio Babbino Caro”, aceeași pe care a cântat-o în preselecțiile pentru Românii au talent. Mulți specialiști consideră că ea va fi cea care va câștiga concursul și-și va atribui marele premiu în valoare de un milion de dolari, care cu siguranța se va dubla ulterior din contractele de publicitate pe care le va avea.

„Ai fost genială. Tu ai fost perfectă. Aceasta a fost o performanță de milioane de dolari. Am văzut patru spectacole de milioane de dolari”, a remarcat Howie Mandel, unul dintre jurați.

„Fiecare notă te-a lovit cu atâta acuratețe … Ce performanță”, a declarat și Mel B.

„În seara asta, arăți ca o prințesă, dar ai condus scena ca o regină…”, a fost reacția lui Heidi Klum.

Laura Bretan se luptă cu alți nouă finaliști pentru marele premiu: Jon Dorenbos, Viktor Kee, Sofie Dossi, Linkin’ Bridge, The Clairvoyants, Brian Justin Crum, Sal Valentinetti, Grace VanderWaal și Tape Face.

Votul este încă deschis. Fanii pot vota prin intermediul aplicației „America Got Talent”, nbc.com,pagina de Facebook a show-ului, Google, dar și prin telefon. Marele câștigător va fi anunțat miercuri seara, în a doua parte a finalei America’s Got Talent.

 

Sursa: bugetul.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ