Percheziții în vestul țării, la o importantă grupare de traficanți de droguri

646

Șapte tineri din municipiul Hunedoara și orașul Simeria au fost aduși, în această dimineață, la sediul DIICOT Hunedoara, în urma unor percheziții efectuate de ofițerii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.

Aceștia sunt acuzați că, încă din anul 2019, au vândut substanțe cu efecte psihoactive mai multor consumatori din întreg județul.

„La data de 12 iunie 2019 organele de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că suspectul N. D.A.,din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara efectuează operaţiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii (vânzare) pe raza municipiilor Hunedoara, Deva şi localităţile învecinate. Susnumitul vindea substanţe cu efecte psihoactive consumatorilor atât personal, de la domiciliu, cât şi prin intermediul altor persoane. Substanţele cu efecte psihoactive sunt preparate personal de către susnumit la domiciliul său şi ambalate în doze de diferite dimensiuni, vândute cu preţuri între 10 şi 50 de lei/doză”, se arată într-un răspuns adresat „Ziar de Hunedoara” al DIICOT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ