Percheziții în cazul hoțului din tren. S-au găsit bunuri furate din locuințe de peste 50.000 euro FOTO

209

Un pistol cu gaz, bijuterii din aur și argint, aparatură electronică, telefoane mobile, bani și alte bunuri, a căror valoare este estimată la 50.000 de euro, au fost ridicate de polițiștii municipiului Timișoara, în urma a două percheziții efectuate la persoane bănuite de furturi din locuințe.

În perioada 1-2 septembrie a.c.,în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Timișoara, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Arad și Timișoara, la persoane bănuite de furturi din locuințe.
După ce, la data de 20 august a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au depistat, într-un tren de călători, care circula pe relația Timișoara – Iași, un bărbat de 43 de ani care avea asupra sa mai multe bunuri (laptop, bijuterii, ceasuri, veselă) a căror proveniență nu a putut fi dovedită.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul nopții, dintr-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara.
Persoana a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Timișoara care, extinzând cercetările, au stabilit că bănuitul împreună cu un alt bărbat de 38 de ani, ar fi comis, în noaptea de 19 spre 20 august a.c., două furturi din locuințe, pe raza municipiului Timișoara.
Prejudiciul în valoare de  10.000 de lei  a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

În urma perchezițiilor efectuate la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au ridicat un pistol cu gaz, bijuterii din aur și argint, aparatură electronică, telefoane mobile, sume de bani și alte bunuri a căror valoare este estimată la 50.000 de euro.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați sunt bănuiți de comiterea altor două fapte de furt din locuință pe raza municipiilor Timișoara și Arad.

În prezent, cei doi se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ