Pentru calificarea în semifinalele Cupei Regelui

70

Timișoara Saracens și CSM Olimpia București vor fi adversare din nou, la o săptămână distanță, în sferturile de finală ale Cupei Regelui la rugby.

Campioana o reîntâlnește pe CSM București în Cupa Regelui la câteva zile distanță de ultimul lor meci direct. Cele două echipe s-au duelat sâmbătă, în Ronaț, în ultima rundă a sezonului regulat. Câștig de cauză au avut bănățenii, scor 26-9, rezultat care practic a garantat că cele două formații își vor disputa calificarea în semifinale.

Asta înseamnă că sâmbătă, de la or 11, tot pe arena Gheorghe Rășcanu din Ronaț, cele două formații vor căuta victoria și calificarea în penultimul act. Pentru Saracens acesta va fi al treilea meci consecutiv la care nu se pot baza pe cei 15 jucători internaționali. Același lucru se va întâmpla și în eventualitatea calificării în semifinale.

Celelalte meciuri programate în sferturile de finală ale Cupei Regelui sunt Steaua București – Universitatea Cluj-Napoca și Dinamo București – Poli Iași. Calificată direct în semifinale este CSM Știința Baia Mare, echipa clasată pe prima poziție la finalul primei părți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ