Pensionar ucis în bătaie, în propria-i casă, de doi adolescenți

1399
Doi adolescenţi dintr-o comună din Iaşi, în vârstă de 15 şi 18 ani, au intrat în casa unui pensionar, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu gândul să fure. Au fost, însă, surprinşi de către propietar, așa că cei doi l-au bătut crunt. Acum, sunt anchetaţi pentru omor.
Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, cei doi l-au ucis în bătaie pe pensionar. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost arestat preventiv.
„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în ce-l priveşte pe inculpatul Dracea F. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat sub aspectul săvârşirii de către acesta a infracţiunii de omor, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În ceea ce îl priveşte pe minor, acesta trebuie supus unei expertize psihiatrice. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru omor, iar cercetările continuă. La audieri, inculpatul major a recunoscut comiterea faptelor. Şi minorul a confirmat în parte ce s-a întâmplat”, precizează magistraţii ieşeni, citaţi de bzi.ro
Suspectul minor a fost transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi. Urmează ca medicii să stabilească dacă minorul a avut sau nu discernământ în momentul săvârşirii incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ