PENIBIL! Jandarmii s-au făcut de râs! Au amendat o trupă de actori fiindcă nu au înţeles că aceştia jucau o piesă – VIDEO

1449

Momente penibile la Iaşi unde jandarmii au intervenit cerând actorilor din trupa Auăleu să se legitimeze şi încercând să-i amendeze, fiindcă nu au înţeles că aceştia jucau o piesă de teatru.

Trupa Auăleu a jucat piesa „Huoooo!!!”, o comedie cu o protestatară şi un jandarm, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr. În spectacolul regizat, un jandarm se seartă cu o protestatară, o legitimează şi încearcă să o amendeze. Dar… viaţa bate filmul. Sau, în cazul nostru, teatrul. Jandarmii adevăraţi au intervenit, la finalul piesei, încercând să-l amendeze pe personajul-jandarm pentru tulburarea liniştii publice.

Daca în piesă jandarmul trece de partea protestatarei, în „spectacolul” real, jandarmii ieşeni au continuat acţiunea la Teatrul Luceafărul, pentru a da de urma „vinovaţilor”.

Andrei Dăscălescu, care a asistat la toată scena, a înregistrat atât spectacolul regizat, cât şi cel real şi a postat atât imagini, cât şi un filmuleţ pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ