Peisaj de Capitală Culturală Europeană. Peste 100 de căruțe surprinse în trafic, în 2018

78

Șoferii care circulă în Timișoara, în special în zonele periferice sau pe drumurile care leagă orașul de comunele din județ, trebuie să fie foarte atenți. Inconștienți, căruțașii continuă să meargă pe drumurile publice, desi acest lucru este interzis.

În anul 2018, polițiștii locali din Timișoara au descoperit 105 căruțe cu tracțiune animală pe străzi. Amenzile aplicate sunt cuprinse între 300 și 500 de lei.

”Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic. Poliția Locală Timișoara colaborează pe această linie și cu primărul localității învecinate Moșnița Nouă fiind transmise, în baza unui protocol de colaborare, situațiile surprinse pe camerele video când căruțașii se deplasează în municipiului nostru pentru luarea măsurilor legale care se impun”, spun oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ