Peeste 140 de cărășeni amendați pentru că au ieșit din case

14

Sute de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari s-au aflat la datorie pe străzile din județul Caraș-Severin și i–au verificat pe cei care au ieșit din case. Pete 140 de cărășeni au primit amenzi, miercuri.

”În ziua de 22 aprilie, 341 de polițiști, jandarmi, politisti locali și militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 22 aprilie, au fost aplicate 144 de sancțiuni contravenționale, dintre care 83 de sancțiuni în valoare de peste 153.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate 482 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină”, a transmis Prefectura Caraș-Severin.

De asemenea, 11 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ