11.2 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Pedeapsă pe măsură pentru femeia din Banat care și-a sugrumat propriul copil

Femeia de 30 de ani din satul Scăiuș (comuna Fârliug) a fost găsită vinovată pentru violenţă în familie sub forma omorului calificat și condamnată la 20 de ani de detenție.

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin au decis, ieri, 6 martie, condamnarea la 20 de ani de închisoare a femeii de 30 de ani din Scăiuș care, în urmă cu șapte luni, și-a omorât propriul copil, în vârstă de un an și două luni.

Tragedia s-a întâmplat în seara zilei de 5 august 2023. Bebelușul a fost găsit fără suflare, în pătuț, de către bunicul său. Bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112 și a dat-o pe fiica sa pe mâna autorităților, sesizând faptul că aceasta l-ar fi strâns cu mâinile de gât pe micuț şi l-ar fi împiedicat să respire acoperindu-i nasul şi gura, provocându-i, astfel, decesul.

Femeia a fost arestată preventiv, trimisă în judecată și, după șapte luni, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru violenţă în familie sub forma omorului calificat. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la data comunicării hotărârii.

Sursa: https://resita.ro

Alte subiecte :

Colaborare culturală și educațională între Valencia și Timișoara

O temă deosebit de incitantă a fost aleasă pentru a fi cercetată în cadrul academic de profesoara Ariana Maria Jupâneanț. O...

FOTO – VIDEO | Percheziții în Timiș, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT Timiș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au descins, azi dimineață, la nouă adrese din județul Timiș și municipiul București....

Citește și :