Pe urmele animalelor sălbatice, în inima naturii! Proiectul inedit la care pot participa bănățenii

119

Organizația WWF (World Wide Fund for Nature), cea care a reintrodus zimbrul în rezervația din Munții Țarcu, pregătește un proiect inedit la care sunt îndemnați să se înscrie toți iubitorii de natură!

Evenimentul presupune parcurgerea unor trasee în inima naturii, cu scopul de a urmări și interpreta urmele de sălbăticie.

„Vara asta ne ascuțim simțurile de detectiv în inima naturii, chiar în Măgura Zimbrilor. Echipa noastră locală, împreună cu European Safari Company și Weylin Tracking organizează un curs de inițiere în determinarea urmelor animalelor sălbatice, în luna august. Pachetul pentru curs include cazare și masă, transport, ghidaj de specialitate și mentorat timp de 7 zile….și bineînțeles tot atâtea oportunități de a cunoaște zimbri în libertate.”, au transmis organizatorii.

Înscrierile pentru o experiență de neuitat în Măgura Zimbrilor din Armeniș, județul Caraș Severin, se fac pe site-ul WWF.

WWF implementează în România Rewilding Europe, un grandios proiect care își propune, așa cum o arată și numele, resălbăticirea Europei, în România fiind vizată în special zona Munților Carpați. Prin acest proiect, Măgura Zimbrilor Armeniș devine un „laborator viu” pentru cercetarea și conservarea proceselor naturale, contribuind la protejarea uneia dintre cele mai importante zone de sălbăticie rămase în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ