Pe unde vor trece noile piste de biciclete

72

Vor apărea schimbări în geografia pistelor de biciclete de pe malurile Begăi. Cum cele două poduri istorice din cartierul Iosefin, Dragalina și Eroilor sunt în lucru și se lărgesc la câte 4 benzi și pistele care treceau peste ele au fost distruse. Acestea vor fi refăcute în cadrul contractelor de construire a podurilor și autoritățile anunță că ele vor trece pe sub poduri. Astfel, bicicliștii nu vor trebui să ajungă în trafic.

„Pistele de biciclete de pe malurile Begăi, realizate din fonduri europene de Primăria Timișoara, au îmbunătățit substanțial rețeaua pistelor din oraș. Sunt 14 km de piste de la un capăt al altuia al Timișoarei, folosiți zilnic de mii de bicicliști. Acum, odată cu lucrările la cele 2 poduri vom coborî  pe sub, astfel încât să nu fie întrerupte de carosabil”, anunță consilierul primarului Timișoarei, Cătălin Iapă.

Lucrările la cele două poduri urmează să fie gata în septembrie. Edilul șef a făcut, joi, o vizită pe șantier și spune că sunt toate premisele ca podurile să fie redeschise traficului la început de toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ