Pe motiv că liberalii le-au racolat un consilier de imagine, un pesedist de frunte din Timiş varsă ironii ,,subțiri” la adresa lui Pirtea şi a șefului acestuia!

288

Adrian Negoiță, unul din liderii PSD Timiș ironizează într-o postare pe contul său de Facebook achiziția făcută de liberali, în mediul politic.

”Felicitări celor de la PNL Timiș pentru noua lor achiziție din rândul membrilor PSD Timiș.

Țin să îi asigur pe colegii liberali de competența profesională a fostului nostru coleg Horea Băcanu, care s-a remarcat de-a lungul timpului ca un bun comunicator și un fin analist politic.
Ca prieten (a fost și va rămâne) sper ca pietrele aruncate în psd-iștii de președintele liberalilor timișeni … să nu îl atingă, la fel parii fluturați în vânt de “menestrelul” de la centru.
În același timp sper ca șeful politic al domnului rector a UVT, Marilen Pirtea(ce șef a ajuns să accepte!) să nu îl sancționeze, eventual să îl excludă din partid, având în vedere că a fost infectat cu “ciuma roșie”.
Partea bună este că, în ciuda celor susținute public, PNL Timiș recunoaște pregătirea profesională a membrilor noștri și îi asigurăm că PSD Timiș dispune și de alți oameni competenți, în cazul în care rezerva de cadre din propriul partid nu le satisface exigențele” a scris Adrian Negoiță pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ