Pe jos, peste graniță, pentru a ajunge a tatăl său. Aventura unui minor prins la Nădlac

259

Un adolescent a fost reținut de polțiștii de frontieră de la Nădlac după ce a încercat să treacă granița, pe jos, în Ungaria. Tânărul a plecat din Tulcea și încerca să ajungă la tatăl său stabilit în Suedia.

”În data de 12.03.2019, în jurul orei 12.30, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F Nădlac-Nagylak – judeţul Arad au observat, pe sensul de ieşire din ţară, că dintr-un microbuz înmatriculat în România, ce aştepta să ajungă la controlul de frontieră, a coborât o persoană de sex masculin care a ocolit tonetele de control încercând să treacă ilegal frontiera, pe jos, în ţara vecină.

Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat, cel în cauză fiind oprit înainte de a ieşi din ţară şi condus la sediul punctului pentru verificări”, anunță polițiștii de frontieră.

Tânărul le-a povestit oamenilor legii că s-a urcat în microbuz într-o parcare, fără să fie observat de şofer. Conducătorul auto a susținut și el că nu știa de existanța pasagerului clandestin și că l-a observat abia când a ajuns a punctul de trecere a frontierei.

Cu toate acestea, șoferul este cercetat acum pentru complicitate, iar tânărul pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ