20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în vederea desfășurării evenimentului „Străzi pentru Comunitate”.
Astfel, între orele 07.00 – 17.00, circulația rutieră va fi închisă pe tronsonul cuprins între Calea Torontalului și strada Martir Cernăianu, precum și pe tronsonul cuprins între strada Amforei și Calea Torontalului.
Menționăm, de asemenea, că circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 va fi suspendată pe bulevardul Cetății, între intersecțiile cu bulevardul Cetății – Calea Torontalului și bulevardul Cetății – strada Gheorghe Lazăr. Tramvaiele liniilor 4 și 7 vor circula, astfel, deviat de la Piața 700 pe traseul Piața Traian – Gara de Est și retur.
Se recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării evenimentului.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :