12.1 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Paula Romocean l-a înlocuit pe Sorin Șipos în fruntea USR Timisoara!

   Schimbare de ștafetă în Organizația USR Timișoara, în urma alegerilor care s-au desfășurat recent. Sorin Șipos și-a pierdut poziția de șef al organizației municipale în dauna Paulei Romocean, care este și lidera de grup a aleșilor USR din Consiliul Local Timișoara.

    Paula Romocean, lidera grupului de consilieri locali a USR, a fost desemnată, prin vot, președinta organizației USR Timișoara.

Paula Romocean i-a mulțumit fostului președinte Sorin Șipoș care a ținut partidul unit și mobilizat și a reafirmat, după alegerile interne de sâmbătă, obiectivul filialei: câștigarea Primăriei și a majorității în Consiliul Local.

„Administrația USR a Timișoarei, condusă de Dominic Fritz, a mișcat lucrurile, cu viteză, în direcția corectă, împreună cu timișorenii.

Un singur exemplu: două școli noi începute în 3 ani în Timișoara, în timp ce în Cluj, zero în 20 de ani!

USR e partidul liberal autentic care susține clasa mijlocie și antreprenoriatul. PNL a ajuns doar un braț al PSD-ului, care va îngropa în taxe și impozite afacerile locale, dinamice și creative.

Nu e ușor să lupți cu sistemul PSD-PNL care a dat Timișoara pe mâna rețelelor clientelare și interlope pe care le curățăm azi. Dar arătăm în fiecare zi că se poate și câștigăm”, a declarat Paula Romocean.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei și președintele USR Timiș, a felicitat-o pe colega sa și a declarat: “Paula Romocean e dedicată trup și suflet Timișoarei. Are un instinct politic fenomenal, o putere de muncă extraordinară și este respectată de colegii de partid, de societatea civilă și de mediul privat, de unde provine. Nu am nici un dubiu că ea va duce USR Timișoara la o nouă serie de succese electorale în 2024, ca președintă a celui mai puternic partid la Timișoara”.

Paula Romocean este absolventă a Facultății de Știinte Economice din Timișoara și lucrează ca manager într-un grup de firme timișorean. A coordonat atât proiecte de construcție în domeniul industrial, cât și proiectul de reabilitare a unui imobil istoric emblematic pentru Timișoara.

USR Timișoara a ales și Biroul Local din care fac parte următorii: Micloşoni Vlad, Negrişanu Razvan, Bran-Walter Alexander, Militaru Rodica, Rusu Mihaela Paula, Grosu Raluca-Maria, Merean Ovidiu, Povară Sorin-Marius, Stana Răzvan-Ion, Jitaru Tommi Petrişor, Grigoruţă Alexandru, Belgun Ionuţ Valentin, Pavone Adela şi Şulți Roxana.

Alte subiecte :

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a...

Parada Militară de Ziua Națională a României începe la ora 12. Iată programul complet al manifestărilor și traseul stabilit de autorități

Timișorenii sunt așteptați la parada militară organizată de Ziua Națională în zona centrală a orașului. Ceremonialul militar şi religios de 1 Decembrie începe la 8:30...

Citește și :