Patru suflete au rămas fără acoperiș deasupra capului, în prag de sărbători. Un incendiu le-a distrus casa. Foto-video

443

Doi copii minori și părinții lor au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu violent le-a distrus locuința.

S-a întâmplat aseara, când în jurul orei 19.15, ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un incendiu ce a cuprins o locuință din localitatea Gelu, comuna Variaș.
,,La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 7 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Variaș, SVSU Periam și SVSU Sânpetru Mare și 8 voluntari. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată”, transmit pompierii timișeni.
În urma incendiului, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 250 mp, izolația exterioară de polistiren și a fost afectat și tavanul încăperilor. În momentul producerii incendiului, în locuință se aflau doi copii minori și părinții acestora, care din fericire, au reușit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de intervenție. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic

Incendiul a fost lichidat abia după 3 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ