Patru școli din Timiș vor face cursuri online de luni

99

Doar patru şcoli din Timis vor face, de luni, orele online, dupa ce s-au modificat regulile privind modul de desfășurare a orelor.

Aceste unități de învățământ își mențin cursurile online din cauza unor lucrări de reparații nefinalizate sau pentru că au clase cu mai mult de 3 elevi infectați. Este vorba despre colegiul I.C. Brătianu, unde se lucrează la clădire, și de mai multe clase din Liceul Teologic Baptist respectiv Şcoala Gimnazială Rudolf Walter. La Colegiul Emanoil Ungureanu se păstrează formatul în care jumătate dintre elevi vor veni fizic şi jumătate online din cauza reabilitării clădirii.

Vă reamintim, conform noului ordin, cursurile se vor desfășura în sistem online dacă rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților COVID-19 este de cel mult 75% . De asemenea, vor intra in sistem online și clasele în care sunt confirmate minimum 3 cazuri COVID.

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Timiş, paturile ATI, destinate cazurilor grave de COVID 19 sunt ocupate în proporţie de 35,09% iar cele non-ATI dedicate COVID sunt ocupate în proporție de 27,14%.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ