Patru puncte pentru teamurile timișene în Liga a II-a

89

Sărbători ceva mai liniștite pentru cele două formații timișorene din Liga a II-a în urma etapei din ajunul Paștilor. ASU Politehnica a câștigat duelul cu Afumațiul, iar Ripensia a smuls un punct din duelul cu Clinceniul.

Devansată cu o zi din cauza sărbătorilor, etapa din Liga a II-a a adus rezultate favorabile celor două reprezentante ale Timișului. Evoluând acasă, ASU Politehnica și Ripensia au obținut patru puncte importante pentru îndeplinirea obiectivelor în acest final de sezon.

Violeții au savurat un succes pe Știința în compania celei de-a cincea clasate, CS Afumați: 2-1. Golul lui Ignea din minutul 2 le-a deschis drumul spre victorie timișorenilor, iar reușita lui Nicolae din minutul 15 a fost cel decisiv. Oaspeții au punctat înaintea pauzei dar a fost prea puțin pentru a întoarce soarta partidei.

În urma acestui rezultat Politehnica adună 44 de puncte și rămâne a 8-a în clasament înaintea vizitei de pe terenul liderului Dunărea Călărași.

Ripensia și Academica Clinceni au oferit un meci de pronosport în Ciarda Roșie. A fost 3-3 după ce fiecare echipă a avut șansa de a-și apropia victoria. Ripi a întors de la 0-1 prin golurile lui Dumiter (39) și Popa (44) și a avut 3-2 după golul lui Mînecan (58) dar nu a putut să apere avantajul și a încasat golul egalizator după 68 de minute.

Cu 33 de puncte, Ripensia se menține a 12-a în Liga a II-a, la șase lungimi de zona fierbinte. În runda viitoare, băieții din Ciarda vor juca la Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ