Patronul restaurantului din Constanța în care trei tinere au ars de vii, dat în urmărire generală. Are de executat 8 ani de închisoare

44

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, condamnat la opt ani de închisoare după ce trei tinere dansatoare au ars de vii într-un incendiu care a mistuit localul în aprilie 2014, a fost dat în urmărire generală. Acesta nu a fost găsit la domiciliu de către poliţiştii sosiţi să-l conducă la penitenciar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

„Colegii noştri nu l-au găsit acasă şi, când au încercat să-l apeleze telefonic, au remarcat că nu poate fi apelat pe niciunul dintre cele două numere deţinute, astfel că a fost dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

George Karam a fost condamnat definitiv marţi, de Curtea de Apel Constanţa, la o pedeapsă de opt ani, o lună şi zece zile de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni după ce, în aprilie 2014, în localul său, trei tinere au decedat în urma unui incendiu. De asemenea, judecătorii au decis ca el să achite, împreună cu alţi condamnaţi din dosar, peste 850.000 de euro daune morale către părţile civile din dosar.

Pe data de 5 aprilie 2014, un puternic incendiu izbucnit la Restaurantul Beirut din Constanţa a provocat decesul a trei tinere, iar alte două persoane au fost rănite. Pompierii reuşind au avut nevoie de cinci ore ca să stinfă focul.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ