Partidul Național Liberal, suspect de spălare de bani! Care este motivul și ce se întâmplă la filiala din Timiș…

434

Campania electorală i-a băgat în ”belea”! Situaţie controverastă în PNL. Partidul este suspect de spălare de bani şi evaziune, potrivit unor surse citate de Antena 3, care precizează că liberalii au termen până pe 27 martie să prezinte toate chitanţele la AEP. După campania electorală, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) ar fi găsit mai multe nereguli.

Astfel, PNL s-ar putea alege cu dosar penal din cauza lui Felix Tătaru, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit celor de la Antena 3. Problemele evidenţiate de AEP ar viza serviciile oferite de Felix Tătaru. PNL are termen până pe 27 martie să prezinte toate chitanţele la AEP.

Sursă citată precizează că Autoritatea Electorală Permanentă a descoperit că cei de la firma lui Felix Tătaru au emis o factură pentru o macheta folosită de mai multe filiale ale partidului, ceea ce ar însemna evaziune fiscală şi spălare de bani.

Mai exact, 10 filiale ale PNL ar fi beneficiat de acest serviciu. În plus, sursele din PNL citate de Antena 3 susţin că AEP ar vrea să sesizeze Parchetul General în acest caz.

Pentru că Antena 3 nu a precizat despre care campanie electorală este vorba și care sunt cele 10 filiale PNL în culpă, am încercat să luăm legătura cu cineva de la PNL Timiș. Liberalii timișeni nu știu nimic despre acuzele AEP. Cei de aici spun că PNL Timiș nu este implicat în nicio spălare de bani în vreuna din campanile electorale de anul trecut, respective cea pentru alegerile locale sau cea pentru alegerile parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ