Constituție păzea! Vei fi revizuită

43

După un început de an cu multe promisiuni de schimbare, în diverse domenii, de la economic, politic și social, ori în urma unora deja puse în practică, o formațiune politică plusează cu propuneri de modificare a Constituției. Partidul Adevăr și Dreptate vrea revizuirea Constituției. Membrii formațiunii cred că Legii fundamentale a țării îi lipsește „democrația directă și modernă”

„Popor român
Partidul Adevăr și Dreptate înscris în Registrul Partidelor Politice din România la poziția 154, împreună cu Mișcarea pentru Democrație Directă (fostă Mișcarea Focul Dacic) declanșează procedura necesară implementării democrației directe moderne în Constituția României.
Referitor la acest aspect și la necesitatea stringentă a implicări tale, popor român, în viața țării îți aducem la cunoștință următoarele:
Noi, cetățenii români, membri ai Partidul Adevăr și Dreptate, împreună cu alți cetățeni membri ai Mișcării pentru Democrație Directă, prin reprezentanții noștri, vom declanșa procedura legală necesară unei Inițiative civice legislative de revizuire a Constituției României, pentru implementarea democrației directe, moderne, în Legea fundamentală a țării.
Astfel, în data de 13 Ianuarie 2020, la ora 10.00, în București, vom semna în fața notarului public actul constituirii Comitetului de Inițiativă necesar, ne vom asuma Proiectul de Lege de revizuire și Motivația aferentă lui.
La ora 12,30 vom depune la Consiliul Legislativ al Parlamentului României, pentru aviz, Proiectul Legii de Revizuire și Motivația acestuia.
Democrația directă, modernă, îți va permite, ție popor român, poate pentru prima dată de la înființarea Statului român, să te implici activ în viața comunității, a țării tale.
Democrația directă, modernă, îți va garanta o suveranitate reală și-ți va conferi puterea necesară de a decide destinul tău, al țării și al națiunii tale.
Popor român, viața ta, destinul țării și al națiunii tale sunt responsabilitatea ta directă.
Prin demersul nostru legal, pe care sperăm să îl sprijini cu toată puterea ta, îți vom da posibilitatea să îți ridici capul și să fii demn așa după cum ai fost în trecut atunci când nu ai îngenunchiat decât în fața lui Dumnezeu.
Popor român, a venit vremea să te întorci cu fața către țara și națiunea ta, să trezești în tine sentimentul binefăcător al renașterii națiunii noastre și să ai mereu în gândul tău aceste cuvinte: ROMÂNIA ÎNAINTE DE TOATE!”

LĂSAȚI UN MESAJ